Et lite prosjekt på gangTil jul ønsket jeg meg en startpakke i strikking. Jeg hadde ikke strikket på over 15 år, og ville gjerne begynne igjen, men visste ikke helt hva jeg trengte. Jeg fikk noen pinner, refleksgarn og oppskrift fra mamma, og strikket et reflekspannebånd allerede 1.juledag.
Siden det har jeg strikket masse, og prøvd meg på flere forskjellige teknikker og mønster. Det er alltid like gøy når det går fra å se fullstendig håpløst ut, til å faktisk ligne på noe. Som da jeg bestemte meg for å strikke et pannebånd med flettestrikk 3.juledag. Jeg trodde aldri det skulle gå, men tror du ikke det ble en flette da! Nå er vanlig glattstrikk nesten kjedelig, og jeg ser alltid etter en ny utfordring til neste prosjekt.

 

En strikkeoppskrift kan se vanskelig ut på første, andre og kanskje tredje øyekast. Anbefaler derfor alle som har lyst til å lære å strikke å bruke internett for alt det er verdt, og å begynne med små plagg. Luer, skjerf, pannebånd og babyklær er ting som blir ferdig relativt raskt, og det er en viking faktor for meg - det blir fort kjedelig å sitte med det samme garnet i flere uker.

Jeg har begynt på en genser til meg selv, men etter 35 cm på ryggdelen la jeg det i en skuff og fant andre ting å strikke. Kanskje tar jeg den frem igjen i løpet av ferien. Ei venninne fikk nettopp baby, og da var det enkelt å finne inspirasjon til å strikke masse små nudelige klær til henne i stedet <3. Som denne romperen jeg holder på med om dagen, i kryssmønster. Det er et så nydelig plagg, gleder meg til å vise den frem når jeg er ferdig!Strikker du i sommer? :-)

#strikkedilla #strikk #babystrikk 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anette Aardal

Anette Aardal

30, Sandefjord

Jeg er fra Sandefjord i Vestfold. Har samboer, bonusdatter, hund, katt, praktisk bil og et hus med stor hage. Er utdannet økonom, men drømmer om å bli forfatter. Har sterke meninger, og kjemper alltid for rettferdighet - om det så bare handler om at alle får like mye brus i glasset.

Kategorier

Arkiv

hits