Vi prøver igjen!Rett før jul kjøpte vi ny sofa fra Skeidar, og rett før sommeren gikk den i stykker. Dette var første gang vi kjøpte sofa fra annen leverandør enn Ikea, og jeg var så skuffa! Polstringen i setet på ene siden har rett og slett forsvunnet, ryggputene har falt helt sammen, og sofaen ser ut som den er minst 5 år gammel. 


Vi sendte inn reklamasjon, og fikk heldigvis gjennomslag slik at vi nå fikk mulighet til å velge et nytt møbel hos Skeidar. Vi trenger selvsagt en sofa, og dro derfor tilbake i dag for å se hva annet de kunne tilby. I utgangspunktet ville jeg ikke kjøpe en ny sofa der, men vi fant faktisk en som falt i smak. Denne har vendbare puter, både sete og rygg, og dermed unngår vi at det samme vil skje igjen. I tillegg er det en hjørnesofa med åpen ende, noe som vil se mye bedre ut i vår lille stue enn den hjørnesofaen vi nå sender tilbake. Bilder kommer når den nye sofaen er på plass, men her er brosjyren, vi skal altså ha denne sofatypen, bare med litt lysere, grått trekk:


Ellers i dag jobbet vi litt på huset, og fikk tettet et gammelt kjellervindu. Vi har satt inn tre store vinduer i kjelleren, og nå som dette hullet er tettet kan vi fullføre treningsrommet. Planen er å jobbe der i morgen, det skal pusses og sparkes og males. Været er uansett ikke på vår side så vi gjør det beste ut av det!


Dyra har holdt seg inne i dag, og elsker å fotfølge oss rundt i huset :-)

 

#sofa #interiør #oppussing #kjeller #cavalier #kattoghund 

 

2 kommentarer

liksomfruen

10.07.2017 kl.22:38

For en nydelig hund du har <3 :)

Anette Aardal

10.07.2017 kl.23:44

liksomfruen: Takk! <3

Skriv en ny kommentar

Anette Aardal

Anette Aardal

30, Sandefjord

Jeg er fra Sandefjord i Vestfold. Har samboer, bonusdatter, hund, katt, praktisk bil og et hus med stor hage. Er utdannet økonom, men drømmer om å bli forfatter. Har sterke meninger, og kjemper alltid for rettferdighet - om det så bare handler om at alle får like mye brus i glasset.

Kategorier

Arkiv

hits